Само в Burgas24.bg: Благо Митрев сменя Николай Кръстев в Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
23:16 / 02.10.2017
4728
Много скоро Нефтохимик ще има нов треньор и фаворит за поста е Благо Митрев, научи ексклузивно Burgas24.bg. 

След поредица от лоши резултати, смяната на Николай Кръстев бе въпрос на време. Още в самото начало феновете се разочароваха от пораженческото мислене, с което "шейховете" тръгнаха в първенството, а освен слабото представяне на тима и лошите резултати, в играта на Нефтохимик липсва всякакъв живец.

Николай Кръстев е единственият, който се нагърби с нелеката задача да води отбора в един изключително труден момент, когато мнозина го отписваха. С малкото, което разполагаше, той направи чудеса от храброст, но за всички е видно, че е нужна промяна.

Сред привържениците вече усилено се коментира името на Благо Митрев - специалистът, който за последно вкара Нафтата в А група. Именно на човек с неговия хъс и борбеност ще се разчита да върне магията в Нефтохимик и да спаси отбора от позорно изпадане.

Рокадата идва в изключително подходящ момент, предвид предстоящата пауза в първенството и дербито с Поморие, което бургазлии трябва да вземат на всяка цена.

Burgas24.bg потърси за коментар спортния директор на "шейховете" Костадин Джамбазов, който съвместно с Благо Митрев възроди Локомотив Бургас, но той отказа да вземе отношение по темата.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).