"Черноморец – Бургас" ще играе с "Газ Метан Медиас" от Румъния

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:12 / 29.01.2009
1077
Старши треньорът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков, избра румънския елитен „Газ Метан" за последен съперник в контролите от подготвителния лагер в Анталия. Румънският тим бе предпочетен пред други няколко отбора, предложени от футболни мениджъри. Съперникът на „акулите" играе в първа лига на северната ни съседка, а отборите там са известни със своята класа.

След мача с бразилския сборен тим, спечелен от „черноморци" с 3:1, треньорското ръководство на бургазлии сюрпризира приятно играчите като обяви един ден почивка. Аргументите бяха повече от убедителни - отлично представяне на играчите не само в контролните мачове до момента, а и в дисциплинираното изпълнение на задачите, поставени в тренировъчния процес. Вестта за почивката, обявена от асистент - треньора Йончо Арсов бе посрещната с аплодисменти от играчите.

Денят отреден за почивка бе използван за разходки край морето, а някои от футболистите направиха слънчеви бани на шезлонгите край плувния басейн, използвайки хубавото време и лъчите на средиземноморското слънце в Анталия.

След обед играчите, заедно със своите треньори отидоха до близкия град Манавгад, където напазаруваха подаръци за своите близки и изпиха по чаша турско кафе.

В четвъртък отборът подновява нормалния си тренировъчен ритъм на стадиона до хотел Ксанте Ризорт. След мача с Бразилския тим в тима няма контузени футболисти. Георги Божилов и Мишел Платини, които лекуваха травми вече са възстановени и дори взеха участие през второто полувреме на двубоя в сряда, а Божилов се отчете и с хубав гол.

Мачът с румънския Газ Метан Медиас е насрочен за петък с начален час 15.00. Веднага след това играчите ще направят възстановителна тренировка. В събота по обяд тимът ще отпътува за България.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).