Николай Кръстев: Общинските съветници не ни дадоха възможност да защитим труда си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:10 / 07.11.2017
1815
Директорът на Детско-юношеската школа на Нефтохимик Николай Кръстев изрази разочарованието си от верашната среща с представители на общинския съвет, за която Burgas24.bg съобщи. Разговорът със служителите на "зеления" клуб бе уважен само от Калчо Белов, Ивайло Вагенщайн и Николай Иванов.

"Отдавна чуваме от медиите как определени представители на общинския съвет публично се подиграват с нашия труд. Чуваме определения като "пусто", чуваме всякакви обвинения. Затова вчера поискахме да застанем лице в лице с тях, искахме възможност да защитим труда си, да защитим всички деца, които тренират в Нефтохимик и всички хора, които работят и милеят за този клуб. Искахме да ги убедим, че Нефтохимик е кауза, че Нефтохимик е шанс за развитие на 300 деца. За съжаление те и тази възможност не ни дадоха. Поканихме ги лично, но те не ни уважиха", коментира Кръстев.

"Но ние няма да се отказваме, защото ако се оставим на разочарованието и се оттеглим, ще предадем децата, които ни вярват и разчитат на нас. Ще използваме всички средства, за да стигнем до тях. Сесията, която ще се проведе на 28-ми ноември е възможност за нас и ние ще сме там. Този път ще вземем със себе си и всички отбори от школата, които са най-голямото доказателство, че трудът ни трябва да се уважава", каза още шефът на школата.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).