Феновете на Нефтохимик с мащабна кампания! Целта е една – стадион "Лазур“

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
11:05 / 09.11.2017
4446
Привържениците на Нефтохимик стартират мащабна кампания под надслов "Върнете стадион Лазур на Бургас", съобщават организаторите за Burgas24.bg. 

Предвиждат се редица мероприятия, които ще се проведат най-вече в периода 18-28 ноември. Кулминацията ще е последният вторник на месеца, когато всички служители, футболисти и гарнитури от школата ще се изсипят на сесията на общинския съвет.

От клуба на привържениците разпратиха отворено писмо, което публикуваме без редакторска намеса. 

"С оглед продължаващата агония на професионалния футбол в град Бургас, ние от Клуба на привържениците на Нефтохимик започваме инициатива, чиято цел е да подтикне Община Бургас да реши този проблем като се откупи Стадион Лазур и той да стане общинска собственост. Считаме, че това е най-удачния начин за решаване на проблема с липсата на футболна база и стадион в рамките на града. Там където бургаските отбори ще имат свой дом и ще представят достойно града, далеч от силната хватка на частни интереси и непосилни наеми. Там където, бургазлии ще се гордеят с най - великата игра в света - Футбола.

За тази цел стартираме организирана кампания за реализиране на това начинание. Направена е страница във Фейсбук озаглавена "Върнете стадион Лазур на Бургас", където ще бъдат публикувани всички наши действия за популяризиране на този проблем. Време е вече да се спаси професионалния футбол в Бургас, който е на път да изчезне и ние сме готови да предотвратим това. Призоваваме всеки, който милее за този спорт в града да ни подкрепи и заедно да върнем Бургас на футболната карта. Нека погледнем към бъдещето и оставим това черно петно от последните години в миналото. Ние няма да оставим нещата така! А ВИЕ?
Съединението прави силата!"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).