Само в Burgas24.bg: Митко Събев поиска 150 млн. лева и да стане кмет на Бургас! Чуйте срещу какво е готов да даде стадион "Лазур"

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (4)
14:55 / 09.11.2017
11529
Не знам кой реши, че стадион "Лазур" струва 4 милиона лева. С мен никой не е обсъждал цена, а и аз не го продавам. Това заяви Митко Събев ексклузивно за Burgas24.bg. 

Както съобщихме, привържениците на Нефтохимик започват мащабна кампания под надслов "Върнете стадион "Лазур" на Бургас"! Единствено Burgas24.bg си направи труда да се свърже със собственика на съоръжението и да сложи край на всякакви спекулации.

"Ако това е някаква поръчка, да кажа някаква цена - 150 милиона лева. И още нещо - обещание да ме изберат за кмет. Отнасям се много сериозно към проблемите на футбола. Във всяко разумно решение, което бъде предложено за решаването на тези проблеми, аз ще участвам с цялото си сърце", коментира бизнесменът.

Той подчерта, че за момента няма реален купувач, за да се коментира конкретна цена.

"Как да кажа каква е цената. Важно е какво искат да купят - стадиона ли, целия терен ли, сградата или земята... не е така просто. Стадионът не е земята, не е тенис кортът, не е резервното игрище. Те могат да кажат, че искат само 10-те декара, на които се играе футбол. Искам да видя решение на проблемите във футбола, а не да говорим само кой е собственик на стадиона. Аз съм инвестирал милиони, за да се играе футбол и на стадион "Лазур" няма да се садят домати. Въпросът е, че искам да видя визия за развитието на футбола и че има някой толкова луд, колкото мен, за да дава пари. Тогава ще се оттегля", каза още Събев.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).