Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Бургаски таланти и футболисти от цялата страна подкрепиха Нафтата за стадион "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:27 / 16.11.2017Коментари (4)3208
©
Бургаският суперталант Кристиан Добрев, който е едва на 16 години и вече дебютира във футболния елит на България, се присъедини към каузата "Да върнем стадион Лазур". Той изпрати емоционално видео, с което призова да се направи всичко възможно, за да може спортното съоръжение да стане общинско и да се ползва от всички бургаски клубове.

Кристиан направи първите си стъпки в школата на Нефтохимик, но тъй като тук нямаше подходящи условия, още в много ранна възраст напусна и отиде в Ботев Пловдив. Считан е за най-големият талант в школата на канарчетата и специалисти му предричат бляскаво бъдеще.

"Благодарим на Кристиян Добрев за подкрепата! Един от най-големите футболни таланти на България е от Бургас! Само на 16 години , далече от родния град, Крис вече е част от първия отбор на ПФК Ботев Пловдив! Нима Бургас не заслужава своите талантливи деца? Господа общински съветници не убивайте футбола в града", питат привържениците на Нефтохимик.

В каузата се включиха още Николай Кръстев и Орлин Старокин.

Николай Кръстев, една от знаковите фигури в бургаският футбол! Кръстев започва своята кариера в Нефтохимик (Бургас), където играе девет сезона. През 2003 и 2004 г. той е част от националния отбор по футбол на България. Записва шест мача за трикольорите. Състезавал се е и за Черноморец (Бургас). Като треньор е преминал и през двата бургаски клуба, като е заемал директорския пост в ДЮШ и на двата отбора! В момента е част от щаба на Нефтохимик! Какво по - съкрално място да избере от ст. Лазур? Каузата за която всички бургазлии, трябва да се включат. Много силни думи от един истински бургазлия, закърмен с футбола в града! Благодарим ти, Ники!

Орлин Старокин е поредният действащ футболист от Първа лига на България, който застава зад каузата Бургас да има професионален футбол! Настоящият футболист на Черно море Варна и националният отбор по футбол на България се изказва относно една от най - наболялите теми в Бургас. Юношата на ЦСКА и Нефтохимик, пришеминал през първият тим на "шейховете", развил се в отбори като Черноморец, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Локомотив София, Левски София, Иртиш Казахстан и Динамо Букурещ. Благодарим ти, Орлине! Успех!!!

 



 

Още по темата: общо новини по темата: 28
03.09.2020
07.05.2018
12.04.2018
11.04.2018
10.04.2018
30.01.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Човека който спря влака
премахни филтъра

0
 
 
30-те фена и заплатаджиите в отбора смятат общинарите за малоумници и с тази кампания сериозно са се взели да ги преметнат като използват децата от школите като параван. Има обаче един проблем - бургазлии мразят Нефтохимик. А за децата, има достатъчно други школи в града, които биха могли да ги поемат. Общината с много по-малко средства може да спонсорира тях и да се отърве от тези досадници.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: