Община Бургас разреши на Нефтохимик да проведе мирно събрание пред НХК

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:04 / 21.11.2017
2271
Община Бургас даде разрешение на Нефтохимик да проведе мирно събрание на открито. На 28 ноември от 8,00 часа, по време на Сесията на Общинския съвет, пред сградата на НХК ще се съберат всички служители на клуба, заедно с децата и юношите от школата, техните родители, привърженици на отбора и спортни деятели от града и региона.

Събранието бе инициирано от работещите в клуба, след като Комисията по спорт отказа да се ангажира с финансовото състояние на Нефтохимик, който е общинска собственост. След това изпълнителният директор подаде оставка, а служителите направиха опит да се срещнат с представителите на Общинския съвет. На поканата обаче се отзоваха само трима общински съветници.

Предстоящото мирно събрание цели да напомни на представителите на местния парламент, че носят отговорност за развитието на спорта и са там, защото са избрани да работят за доброто бъдеще на децата в града.

Използваме случая да отправим покана към всички граждани, които имат отношение към футбола и които осъзнават значението на спорта за подрастващите, да се присъединят към нашия мирен протест.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).