Румен Ангелов: Бяхме подлъгани от ръководството на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:33 / 28.11.2017
3344
Бяхме подлъгани от ръководството на Нефтохимик, че влизаме като гарант пред бъдещи спонсори, без да имаме финансов ангажимент. Това заяви общинският съветник Румен Ангелов, предаде репортер на Burgas24.bg. Той получи като подарък от представител на родителите фланелка с емоционален призив.

"Учуден съм от изказването, че Нефтохимик получава малко средства. ДЮШ на Нефтохимик получава най-много средства, има субсидия и от държавата. Съществуват много спортни клубове с повече медали, с много по-малко субсидии. Освен това се наблюдава сливане между професионалния клуб и ДЮШ - парите отиват за мъжкия отбор и по тази причина не стигат за децата", заяви общинският съветник. Той обаче подкрепи искането на Нефтохимик за футболна база.

"Докога ще продължаваме с тези еднократни финансови инжекции? Даваме едни пари, заставаме зад клуба и не виждаме резултати. Подлъгват ни как ще дойдат едни големи спонсори... Миналата година Нефтохимик влезе в Първа лига без никаква концепция. Наскоро четох изказване на Николай Тодоров, че още тогава са знаели, че тази авантюра няма да приключи добре", каза още Румен Ангелов.


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).