Поморие удари Нефтохимик с 3:1 в контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:32 / 08.12.2017
2913
Нефтохимик отстъпи с 1:3 на Поморие в първата си контролна среща след финала на първия полусезон, която се игра днес, на стадион Поморие. В нея взеха участие деветима юноши от Елитния отбор до 19 г. 

Първото полувреме премина при равностойна игра, с положения и пред двете врати. Поморийци откриха резултата в 20-та минута. След центриране от десния фланг и удар на Живко Тотков, вратарят на "шейховете" Мартин Шейтанов не се намеси убедително и домакините поведоха. Малко преди края на първата част Нефтохимик изравни. След добър индивидуален завършек на атаката за 1:1 се разписа Халибрям Кърмаджъ. 

През втората част наставникът на Нефтохимик Благомир Митрев направи почти пълна смяна на състава, а за отбора на Поморие се включиха голяма част от титулярните футболисти, което доведе до осезаема промяна в играта. Домакините взеха превес и добавиха два гола, чрез Ахмед Ахмед. 

От днес отборът на Нефтохимик официално е в почивка. За първа тренировка "шейховете" ще се съберат на 8-ми януари. Както съобщихме, работата по зимната селекция започна. За изпълнението на целта - оставане във Втора лига, ще се работи за изграждане на състав от млади и перспективни играчи, които да бъдат подкрепяни от футболисти с опит.

Състав на Нефтохимик - първо полувреме: Мартин Шейтанов (Християн Славов), Ерик Кадиев, Димитър Дончев, Живко Комелов, ВеронКокуринков, Кристиян Кръстев, Йолиян Милков, Кирил Личев, Халибрям Кърмаджъ, Живко Илиев, Кристиян Парашкевов

Състав на Нефтохимик - второ полувреме: Християн Славов (Атанас Гичев), Иван Христов, Георги Бинев, Георги Танев, Асан Ахмед, Димитър Иванов, Ангел Георгиев, Живко Комелов, Ерик Кадиев, ВеронКокуринков, Иван Игнатов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).