Черноморец се цели в четворката

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:07 / 08.02.2009
1287
Отборът на Черноморец замина на третия си зимен лагер днес, който ще бъде в рамките на шест дни край германския град Щутгарт.

Там акулите ще имат една контрола- в сряда с втория отбор на Щутгарт, а в събота се прибират в България. Групата е от 38 души, 26 от които футболисти. Македонският полузащитник Ванчо Траянов е ангажиран с националния си отбор, а третият вратар Калоян Кръстев има контузия в носа от последния мач в петък с Етър и не се качиха на самолета.

Старши треньорът Красимир Балъков отказа да говори пред журналистите с мотива, че така налага новия начин на работа. Занапред Балъков ще дава брифинги преди всеки мач на отбора и това ще бъдат контактите му с медиите.

"Проектът Черноморец върви с пълна пара. Каквото сме планирали, се получава и на този етап съм доволен. Определено съм оптимист, даже в по-голяма степен, отколкото бях в началото. Избрахме Балъков, защото беше най-квалитетния специалист, който беше свободен. Очарован съм от научния подход, който той налага", каза изпълнителният директор Добромир Горбанов.

Той допълни, че познанството с Красимир Балъков датира от две години и винаги са знаели, че в един момент двете страни ще имат общо бъдеще.

"Целта ни е да влезем сред първите четири отбора в първенството. Тя беше такава и преди началото на сезона. Въпреки слабите мачове в края на есенния полусезон, все още смятам, че можем да я постигнем, каза още изпълнителният директор.

Най-вероятно във вторник ще бъде подписан договор за сътрудничество със сензацията в Бундеслигата Хофенхайм. "От всеки договор с германски спортен клуб, България има само полза. Знам, че е правилна стъпка. Не е изключено занапред Хофенхайм да проведе част от подготвителните си лагери в България. Сигурен съм, че и те ще ни помогнат, ако имаме нужда от нещо".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).