Нафтата прегази Берое, идва ред на Локо (Пд)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:17 / 15.03.2018
11373
Нефтохимик победи Берое с 4:1 в поредния етап от Републиканското първенство за ветерани. Футболните легенди се срещнаха на неутрален терен в Стралджа.

Нефтохимик имаше възможност да поведе още във 2-ата минута, след като получи право да изпълни дузпа, при нарушение на вратаря на Берое Тодор Кючуков. От бялата точка Ганчо Евтимов пропусна да открие резултата, но се реваншира само след 10 минути, след асистенция на Пламен Крумов.

Малко по-късно Мирослав Косев бе изведен сам срещу вратаря и удвои аванса на "шейховете“. Преди почивката за 3:0 се разписа Пламен Крумов.

През втората част Константин Мирчев вкара почетното попадение за Берое. Малко след това Димитър Белчев оформи крайния резултат – 4:1 за Нефтохимик.

В следващия етап ветераните на Нефтохимик ще се изправят срещу Локомотив (Пд), като датата и мястото за срещата тепърва ще се уточняват.

Състав на Нефтохимик: Боян Андонов (Георги Желев), Павел Георгиев, Димитър Белчев, Станимир Вълков, Красимир Михалев, Ганчо Евтимов, Венелин Петков (Тодор Щерев), Мирослав Косев, Иван Дончев (Костадин Джамбазов), Пламен Крумов (Станимир Димитров), Милен Георгиев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).