В събота "Черноморец" ще изиграе два контролни мача

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:41 / 19.02.2009
981
Това решение взе мениджърът Красимир Балъков, който желае всички футболисти да вземат участие в последните проверки преди началото на първенството.

След двубоя с Поморие, спечелен с 2:0 футболистите на „Черноморец - Бургас" направиха възстановителна тренировка на стадион „Лазур". Няма контузени състезатели в отбора след двубоя и всички тренират на пълни обороти.

От днес в тренировките се включи и нападателят Пламен Крумов, който в продължение на седмица се лекуваше от вирусно заболяване. Футболистът вече се чувства добре и очаква да влезе в игра в последните контроли. Утре отборът ще тренира веднъж, от 16.00 часа на стадион „Лазур".

В събота от 14.30 часа на стадиона в Поморие „акулите" ще имат за съперник тима на „Черноморец" Равда. От 19 часа също в събота, но на стадион „Лазур е двубоят между „Черноморец - Бургас" и „Спартак" Варна. За последните две контролни срещи всички футболисти ще бъдат на разположение на мениджъра Красимир Балъков, който ще обяви имената на играчите за проверките, непосредствено преди тяхното провеждане.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).