Нефтохимик се сбогува с Втора лига със загуба от ФК Созопол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:26 / 19.05.2018
6211
"Шейховете“ загубиха гостуването си на Созопол с 1:3. Срещата бе последна за този сезон, а от следващата година и двата морски тима ще се състезават в Трета лига.

В групата на Нефтохимик влязоха седем от юношите на клуба, трима от които направиха дебют в мъжкия футбол. Това са вратарят Мартин Шейтанов, Верон Кокуринков и Димо Кръстев, който е едва на 15 години. Йолиян Милков, Кристиян Парашкевов и Христо Янков вече имат опит във Втора лига, а вторият вратар Марио Исаков, който за първи път попадна в групата на първия отбор, за сега остана на скамейката.

През първата част домакините бяха водещият тим на терена. Те откриха резултата в 12-та минута и до почивката той се запази 1:0. В началото на второто полувреме "шейховете“ изравниха чрез Стойко Иванов. След това те имаха още няколко възможности, но не успяха да завършат атаките си. В 82-а минута, след центриране от фаул, Созопол отново поведе. Крайното 3:1 домакините оформиха в добавеното време на срещата, при контраатака.

Състав на Нефтохимик: Мартин Шейтанов, Виктор Янев, Даниел Стаматов‚ (75 Димо Кръстев), Живко Комелов (46 Кристиян Парашкевов), Кирил Личев, Мариян Димитров, Стойко Иванов, Цветан Филипов, Цветомир Цонков, Верон Кокуринков, Йолиян Милков (46 Димитър Тодоров)

Резервен състав: Марио Исаков, Симеон Русев, Цветан Чахов, Христо Янков


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).