Черноморец победи Сливен пред погледа на Фреди Бобич

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:45 / 28.02.2009
1535
Отборът на Красимир Балъков записа нова победа в контролните мачове преди старта на шампионата в „А" група като победи Сливен с 1:0. „Акулите" изковаха успеха си в последната минута на редовното време след като Марин Петров бе точен от бялата точка, за отсъдено нарушение срещу Костадин Дяков.

Пред около 2000 зрители отборите на „Черноморец" и Сливен изиграха един много приятен красив и бърз двубой с положения за гол и пред двете врати. Иван Стоянов от гостите, пропусна да открие резултата в края на първото полувреме на празна врата, а за бургазлии от чисти позиции не успяха да преодолеят вратаря на гостите Платини, Дуду и Дяков, чийто удар уцели страничната греда.

Мачът премина в добро темпо като домакините бяха по настойчиви и заслужено се поздравиха с пореден 12-ти успех в контролните мачове. За зрителите имаше греяно вино и кебапчета, а настроението по трибуните се поддържаше както от интересния футболен спектакъл, изнесен от футболистите, така и от приятното и слънчево време в Бургас.

Преди началото на мача, двамата съотборници от дрийм тима на България, спечелил бронзовите медали от Мундиала в САЩ, Красимир Балъков и Йордан Лечков, се прегърнаха и дълго разговаряха на пистата, докато футболистите от двата отбора се готвиха за предстоящата среща.

На мача присъстваше и бившия съотборник на Красимир Балъков в Щутгард Фреди Бобич.

Утре „черноморци" ще направят възстановителна тренировка от 10:30 часа, след което ще почиват до вторник, когато е насрочено първото занимание за новата седмица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).