Ексклузивно: Нефтохимик спечели проект за 150 хил. лева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:51 / 04.06.2018
14708
Нефтохимик спечели проект на стойност 150 хиляди лева по програма "Открий ме“. Новината разкри ексклузивно за Burgas24.bg новият спонсор на Нефтохимик Анелия Златкова, която заедно с изпълнителния директор на клуба Николай Тодоров изгледа мача на ветераните с Витоша Бистрица.

Преди няколко дни клубът подписа договор с Министерството на труда и социалната политика. Спечеленият проект ще даде възможност на деца в неравностойно положение да тренират футбол.

Изказването на Златкова вдъхва доза оптимизъм за бъдещето на Нефтохимик. Пред наш репортер бизнес дамата обяви, че на този етап приоритет е завършването на терените в "Изгрев“, за да не се налага децата да пътуват извън Бургас.

"Детско-юношеският футбол върви паралелно с мъжкия. Как ще има мъжки отбор, ако няма детско-юношеска школа, в която да създаваме таланти“, коментира Златкова.

Вижте нейното ексклузивно първо интервю във видеото на Burgas24.bg!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).