Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (5)
“аксиджи€ се изгаври с дъщер€та на страшилище в ъндърграунда
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 11:45 / 04.07.2018 оментари (14)10871
“аксиджи€ се изгаври с дъщер€та на страшилището на ъндърграунда ≈мил ћилев- рокодила. «а стреса, който прежив€ва, се оплака самата √абриела в социалните мрежи. јтрактивната брюнетка описва в детайли непри€тната случка с таксиджи€, който € лъже с маршрута и надписва сметката й.

"«начи, поръчвам си аз такси от "ƒружба 2У до "√еренаУ и бързам, защото сестра ми пристига с автобуса от Ѕотевград сама. Ќа 9 години. Ўофьорът мина през "÷ариградскоУ, летището, циганската махала, автогара "»зтокУ, "’аджи ƒимитърУ и най-накра€ "√еренаУ! Ѕило най-кратки€т пътУ, започва √абриела сво€ разказ за перипетиите си по столичните квартали.

—поред дъщер€та на  рокодила таксиджи€та € ощет€ва с 3 лева и 20 стотинки, но въпреки това атрактивната брюнетка не забрав€ да му благодари.

"ћерси. ћерси за возенето, мерси за екскурзи€та. ћерси, че лапето ме чака само на гарата, щото ти€ 3,20 стотинки да не ги изгубишУ, леко изнервено, √абриела ћилева плавно подготв€ своите при€тели за кра€ на разказа.

"—тотинкаджии мръсни, да го духате, ама много да го духате!У, завършва като "истинска дамаУ сво€та истори€ щерката на  рокодила.

—лед като √абриела публикува истори€та във ‘ейсбук, нейни при€телки вкупом започват €ростно да нападат таксиметровата фирма и да успоко€ват атрактивната мадама. —амо един мъж се намира, който да даде смислено об€снение на ситуаци€та.

"ћоже и да е... зависи от гледната точка и къде какви задръствани€ има... не ги подцен€вай, √аби... имай си 2 на ум. ¬ този момент може и да е бил не най-кратки€т, но най-бързи€т пътУ, коментира при€тел на √абриела в социалните мрежи.

ƒруги се питат дали въпросни€т таксиджи€ е предполагал, че клиентката му е дъщер€ на ≈мил ћилев- рокодила. ѕоовехтели€т ъндърграунд герой към този момент отново се намира в ареста. «ад гърба си  рокодила има изключително богата криминална истори€. »мето му нашум€ва покрай престрелката на магистрала "“раки€У през декември 2009 година, когато трима души, между които и сами€т той, отвличат турски гастарбайтер. —лед като го завързват за дърво, му взимат 5000 евро и си тръгват, пише "Ѕългари€ днес". «асечени са от полицаи и започва престрелка. “огава един от групата е убит, а ћилев усп€ва да изб€га и да се укрие от правосъдието в продължение на 4 години.

"ѕредстои да разберем дали н€кой столичен таксиджи€ н€ма да увисне на крайпътно дървоУ, хил€т се зевзеци.
ќще по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
издънена к***а ако ще да е дъщер€ и на космонавт
0
 
 
 огато се качиш в такси, особенно в —офи€, те питат дали имаш н€какви предпочитани€ от къде да мине, вместо да се прави на умна в социалните мрежи има уста, най-често се ползва за говорене, и може да му каже, че иска да мине по друг път, всичко останало са абсолютни глупости... като ти е важно да си там в момента в който детето пристига на гарата ще тръгнеш по-рано, ако тр€бва ще изчакаш 5-10 минути. “ова че си се качил на такси не означава, че ще прелетиш над трафика.
0
 
 
Rosen Kolchov Ѕорис Ќиколаев ћанчев :D :D :D :D :D :D :D :D
+3
 
 
“€ и щерка му спокойно може да наследи пр€кора на татко си рЯШВ
+4
 
 
≈ кво, страшилището на ъндърграунда, пък н€ма 3 лева? рЯШАрЯШАрЯША
+8
 
 
ƒействително описани€т път е най-бързи€, с възможно най-малко задръствани€ и ако е за 3-те си лв да вдигне и т€ таксите за експресни медицински услуги... Ѕ%$*є$а!
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
«релищна битка в най-големи€ международен турнир по стрелба с лък
»нспектор в " риминална полици€" - Ѕургас с бронзов медал по карате
Ќефтохимик приема „ерно море в Ѕургас
„етири медала за Ѕългари€ от —ветовното по кикбокс
ƒерменджиев направи спешна пром€на в национални€ отбор

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: