Счупиха стъклото на автобуса с фенове на Нафтекс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:12 / 07.03.2009
1402
Едно от стъклата на автобуса, превозваш феновете на Нафтекс за двубоя срещу Берое бе счупено след края на срещата между двата тима от Източната Б група.

Все още не е уточнено дали стъклото е било счупено от привърженик на Берое или на Нафтекс. По тази причина бяха задържани и четири лица, които са били в близост до инцидента.

От пресцентъра на полицията в Стара Загора поясниха, че четиримата младежи не са арестувани, а просто са откарани в районното поделение на МВР, за да дадат показания, тъй като са били най-близо до инцидента.

От полицията не уточниха дали задържаните са привърженици на един от двата отбора. В момента возилото се намира извън Стара Загора и се установява дали стъклото е счупено отвън-навътре или обратно.

Бургаските привърженици пристигнаха в Стара Загора с два автобуса. Инцидентът е станал близо половин час след завършването на двубоя между Берое и Нафтекс (2:0).

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).