Нов отбор ще връща футболната слава на Бургас! Ето кой стои зад проекта "Звезденбург“

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
14:30 / 17.07.2018
27283
Нов футболен отбор ще изгрее съвсем скоро на футболния небосклон в Бургас. Той ще носи името "Звезденбург“ и ще стартира участие от най-ниското ниво на футбола – "Б“ Регионална група. Проектът бе представен току-що от шефа на ДФК Звездичка Петър Алексиев, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Предизвикателствата на новото време в развитието на най-добрия град за живеене в България налагат необходимостта от приемственост и възвръщане на футболната слава на Бургас. Проектът "Звезденбург“ има дългосрочна визия за развитие на българския футбол, преминавайки по естествен път през всички нива на системата на БФС. "Звезденбург“ е наследник на традициите на бургаския футбол“, категорични са създадтелите на проекта.

Почетен президент на ФК "Звезденбург“ е Анатоли Нанков. В управителния съвет влизат още: братята Петър и Христо Алексиеви – мениджъри на проекта, Людмил Митов – финансов директор, Александър Алексиев – технически директор и Стефан Павлов – спортен директор. Постът старши треньор ще бъде поверен на Иван Мирчев с помощници Павел Алексиев и Георги Цъцаров, а за връзките с медиите ще отговаря Кеворк Дадурян.

Тренировките, контролните срещи и официалните мачове ще се играят на терените в квартал "Ветрен“ и кампуса "Гнездо на акули“.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).