Адекватно ли действа полицията при ексцесиите в Стара Загора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:30 / 09.03.2009
1830
Фенският сайт на Берое - Beroe Online, публикува любопитен материал за случилото се след мача между старозагорския тим и Нафтекс в събота вечерта. Екипът на изданието твърди, че от полицията са действали с непозволени средства.

Според Beroe Online, материалите са достатъчни, за да предизвикат обществен дебат за некомпетентността, която показват органите на реда с действията и бездействията си.

Становището на изданието е, че „едно невинно момче е било глобено 500 лв. и осъдено с лишаване от правото да гледа футбол на живо за 2 години, за да могат полицейските власти в Стара Загора да си измият ръцете. Десетки престъпници за сметка на това се разхождат безнаказано".

„Поради заплахите на полицията от феновете на Берое нямаме намерение да даваме допълнителни изявления. Ако съберем нови кадри от произвола, ще ви ги предоставим", информират още от Beroe Online.

Припомняме Ви, че след двубоя между Берое и Нафтекс, автобуст с фенове на "шейховете" бе нападнат от местни фенове. Стигна се до там, че бе счупено стъкло на автобус с фенове от Бургас, освен това имаше арестувани фенове на Нафтекс.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).