Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Златко Янков е новият мениджър в Черноморец Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:06 / 12.03.2009Коментари (0)732
©
На пресконференция в Бургас главният мениджър на "Черноморец - Бургас" Красимир Балъков, представи пред медиите новия спортен мениджър на клуба. Това е неговият съотборник от звездния тим през 1994 година в САЩ и бургаска футболна легенда - Златко Янков. Той ще отговаря за всички въпроси свързани с представителния отбор на „акулите". На въпрос как се работи с Краси Балъков извън терена, Янков сподели - „Това е и лесно, и трудно. Въвеждаме новите европейски практики в клуба и затова трябват дисциплина и точност".

На пресконференцията присъства Траян Дянков, който в отсъствието на своя колега Пламен Крумов, става титулярния капитан на отбора. Той сподели, че климата в тима е отличен и въпреки големия опит, който има в кариерата си, за пръв път участва в такъв сплотен колектив. Според него това ще даде съвсем скоро резултати и той се надява отборът в края на сезона да е на значително по-предно място, отколкото в момента.

Красимир Балъков отново бе обсипан с множество въпроси преди двубоите с „Локомотив" Пловдив и „Левски" София. Според мениджъра всички футболисти са добре подготвени и не би трябвало да имат проблеми при влизането в цикъла от мачове неделя - сряда - събота. В отбора всички са подготвени за предстоящите тежки битки, като само капитанът Пламен Крумов ще отсъ

© Burgas24.bg
Краси Балъков покани всички фенове на футбола в Бургас да присъстват на мача с Локо Пловдив
ства поради травма. Балъков не пропусна да пожелае бързо възстановяване на нападателя и да му пожелае един успешен есенен полусезон, в който той ще е много необходим на отбора.

Мениджърът приветства телевизионните предавания на футболните срещи от първенството, заради това че по този модел се правят нещата и в развитите футболни страни. Това според него ще доведе до вдигане на качеството на играта и до рязко намаляване на корупцията, за която той само е чел и научавал от българските медии, поради престоя си в чужбина. Относно предстоящите съперници Балъков заяви, че изпитва респект и уважение, но и това, че независимо от съперника, във всеки мач „Черноморец" ще търси победата. Така ще бъде и в неделя срещу „Локо" Пловдив, и в сряда срещу „Левски", и в мача с „Черно море".

Според новия наставник на „акулите" първият кръг в първенството е доказал, че отборите са с много изравнени възможности и всички ще се борят за едно по-добро класиране през пролетта. „Черноморец - Бургас" ще преследва бавно, но методично и с постоянство своите цели, без да се интересува от другите отбори.

В края на пресконференцията Балъков отново покани всички бургазлии на мач, като заяви, че се надява след добрия спектакъл срещу „Ботев", публиката на стадиона да нарасне чувствително.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: