Шефът на Черноморец: Крадецът вика – дръжте крадеца! Радостин беше на стадиона, за да разписва протоколи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:22 / 09.09.2018
4853
Знам, че Радостин Кишишев е бил на стадион "Лазур", обадили са му се, да подпише протокол за топки, изпратени от БФС. Ситуацията наподобява малко приказката "крадецът вика – дръжте крадеца". Това заяви ексклузивно за Burgas24.bg шефът на Черноморец Костадин Марков.

Наш репортер се свърза с бившия депутат по повод скандалите, които тресат бургаския футбол през последните два дни. По думите му, нито наставникът на "акулите", нито някой друг би си позволил да се меси в работата на съдиите.

"Това са пълни глупости. Не коментирам другите клубове и не приемам обвиненията към нас. Ако разбера, че някой от Черноморец говори  със съдии или други отбори, ще бъде освободен на часа. Ще играем честно, каквото и да ни струва това. Аз съм напълно убеден, че Радостин не води такива разговори. Крадецът вика - дръжте крадеца, според мен", заяви Марков.

Той коментира и другия конфликт, който назрява – искането на "Реформаторите" в местния парламент за смяна на ръководството на Нефтохимик.

"Нямаше нужда да карам съветниците да пускат докладна, един от тях изгледа мача до мен. Зам.-председателят на общинския съвет Станимир Апостолов видя всичко с очите си и беше възмутен", каза още шефът на Черноморец.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).