Румен Ангелов: Всички скандали са около Нефтохимик! Случайност ли е?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
18:07 / 12.09.2018
3417
Ще се въздържа и няма да взема отношение по докладната на колегите от Реформаторския блок, касаеща Нефтохимик. Но ще отбележа, че всички скандали са около този клуб. Случайност ли е? Този коментар отправи общинският съветник от ГЕРБ Румен Ангелов по време на днешното заседание на спортната комисия към местния парламент, предаде репортер на Burgas24.bg.

Новината, която ние първи съобщихме, бе и най-горещата точка на днешното заседание. Тя разпали страстите, макар и да не се стигна до сериозни дебати. Най-активен в изказванията си бе председателят на комисията Калчо Белов, който емоционално призова "реформаторите“ да оттеглят докладната.

"Тошко, оттегли си докладната“, обърна се Белов към колегата си в ОбС-Бургас Тошко Иванов, допълвайки, че тя е преразказ на трето лице (визирайки шефа на Черноморец Костадин Марков) и е написана неточно и некоректно.

"Аз бях там, видях всичко с очите си. На този мач видях дядовци, които бяха завели внуците си. Получи се един футболен празник за града. Господа съветници, оттеглете си докладната, тя ще издигне висока стена между футболните хора в Бургас“, каза още шефът на спортната комисия.

В крайна сметка докладната бе отхвърлена с 3 гласа "против“ и два "въздържал се“. Въпреки това се очаква предложението да се гледа на следващото заседание на местния парламент.

Единствен репортер на Burgas24.bg успя да разговаря по темата и с кмета Димитър Николов. Той увери, че ще остави решението изцяло на общинските съветници и няма да взима отношение в спора. Въпреки това отбеляза, че и двата отбора – и Черноморец, и Нефтохимик са на Бургас и трябва да радват жителите на града с успехите си.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).