Съмнение в БФС за уредени мачове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:19 / 19.10.2018
2049
Българският футболен съюз е изпратил писмо до футболните клубове, които имат отбори в Елитните юношески групи, в което призовава да бъде уведомявана централата при каквато и да е информация за опит за манипулиране на мачове.

Очевидно е, че в БФС имат съмнения в тази насока и искат да пресекат всичко навреме, съобщава "Тема спорт".

"В публичното пространство (електронни и печатни медии) се разпространява информация за опити за манипулиране на футболни срещи от Елитна U19, както и получени сигнали в БФС", се казва в писмото, което е подписано от експерта по почтеността в БФС Марио Костуркоб.

Той информира клубовете, че манипулирането на спортно състезание е престъпление от глава 8 от Наказателния кодекс и относимо към член 46 от Дисциплинарния правилник на БФС.

Писмото трябва да бъде сведено като съдържание до всички състезатели, треньори и ръководство на клубовете, за да бъдат пресечени всякакви опити за манипулиране на мачове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).