Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Митко Трендафилов забегна в Щатите, след като се оказа ненужен за бургаския футбол
Автор: Стиляна Божидарова 17:50 / 19.10.2018Коментари (1)7718
© Burgas24.bg
Митко Трендафилов (вдясно) с друга легенда на Нефтохимик - Станчо Цонев (вляво)
Живата легенда на бургаския футбол Митко Трендафилов (вдясно на снимката) замина на гурбет в Щатите, за да изкарва прехраната си като общ работник, научи Burgas24.bg.

Легендарният халф така и не успя да намери подходяща работа в любимия си Нефтохимик, след като приключи състезателната си кариера. За кратко той бе назначен за спортен директор и селекционер, но след идването на Николай Тодоров, ролята му ставаше все по-второстепенна роля, докато накрая не бе освободен. Нито една бургаска школа след това не сметна за нужно да го покани, за да обучава децата на тънкостите във футбола. Той се оказа ненужен и отритнат от бургаския футбол, където място намериха хора с много по-незначителни познания и опит от неговия.

Бившият национал направи отлична кариера, но за съжаление не успя да пробие в чужбина и да изкара средства, които да му осигурят спокойствие след като окачи бутонките. В биографията си футболистът има само една година в Малта, където игра за един от средняците и възнаграждението му бе повече от символично.

Трендафилов така и не успя да натрупа средства, с които да започне собствен бизнес, както направиха редица негови колеги от славната селекция на Нефтохимик, пленила сърцата на футболна България в края на 90-те.

Така джобният халф изпадна в унизителната за биографията му ситуация да работи като общак в САЩ, защото все пак има да издържа семейство. По наша информация, Митко Трендафилов е там от 5 месеца. Всеки момент ще изтече 6-месечният период, в който може да пребивава там необезпокояван. Ако го пресрочи, ще трябва да остане като нелегален, а това до голяма степен, ще отреже всичките му пътища за връщане в България.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.10.2018 г.
0
 
 
Как ще има място за него.Като изиграе 200 мача на черно тото ,тогава може да измести Николай Тодоров,който е с доказана кариера на разнос по домовете.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: