Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Уест Хем подписват със Самир Насри
Автор: Екип Burgas24.bg 10:00 / 16.11.2018Коментари (0)1252
©
Бившият полузащитник на "Арсенал“ и "Манчестър Сити“, Самир Насри, е на път да подпише договор като свободен агент с лондонския "Уест Хем“. Според английските спортни медии договорът ще стане факт, ако играчът покаже добра физическа кондиция при медицинските прегледи.

"Чуковете“ от Лондон очевидно не се притесняват от славата на Насри като лошо момче и създател на проблеми в съблекалнята. Все пак от клуба демонстрират известна доза предпазливост, като възнамеряват първоначално да подпишат краткосрочен договор с играча.

Французинът игра в официален мач за последно през ноември 2017-а за турския "Анталияспор“. Оттогава той изтърпяваше наказанието си от лишаване от състезателни права заради употреба на допинг. Санкцията му беше наложена от Световната Антидопинг Агенция заради прием на вода с наличието на забранени вещества в нея от страна на Насри през декември 2016-а година.

Първоначално наказанието на французина беше само за 6 месеца, но УЕФА се намеси и го удължи на 18 месеца заради обжалване от засегнати страни. Междувременно Насри вече беше записал 7 мача за новия си клуб по това време, "Анталияспор“.

В крайна сметка, състезателните права на полузащитника ще бъдат възстановени в началото на декември. Това е моментът, в който договорът между лондонския клуб и Насри ще влезе в сила, ако той издържи медицинските прегледи. Треньор на "чуковете“ е Мануел Пелегрини, който беше наставник на французина и в "Манчестър Сити“. Това беше и периодът с най-добър футбол и резултати в досегашната кариера на 31-годишния Насри.

Според английските медии именно Пелегрини е убедил борда на клуба да гласува доверие на лошото момче Насри, защото счита, че точно той е играчът, който ще донесе необходимата на отбора креативност в средата на терена.

Ситуацията в "Уест Хем“ е допълнително усложнена и от дългосрочните контузии на двама от офанзивните играчи. Привлеченият това лято от "Арсенал“ Джак Уилшър отново е в лазарета, а Андрий Ярмоленко скъса ахилесово сухожилие преди три седмици и ще пропусне целия настоящ сезон.

Водещите букмейкъри в Англия веднага реагираха на новината за предстоящото присъединяване на Насри към "Уест Хем“. Те понижиха леко коефициентите за изпадане на "чуковете“ от Висшата лига на Англия. Отборът е 4 точки над чертата на изпадащите клубове, но сложната ситуация с контузиите поставяше оцеляването им под въпрос. За пореден път букмейкърът palmsbet е сред лидерите у нас на пазарите за Премиършип и по-ниските нива на английския футбол.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: