Видеозапис от мача Нефтохимик - Пирин Благоевград ще доказва кой крив, кой прав

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:22 / 03.12.2018
4553
Бургаската полиция разкри подробности за инцидента, възникнал на мача между юношите на Нефтохимик и Пирин Благоевград, за който Burgas24.bg съобщи по-рано.

Във връзка с публикации, свързани с масово сбиване, възникнало по време на вчерашния футболния мач между юношеските отбори на Пирин – Благоевград и Нефтохимик Бургас, проведен на стадиона в Българово и охраняван от двама частни охранители, Ви информираме, се касае за спречкване между младежи от двата противникови отбора, в резултат на което няколко футболисти получили леки наранявания.

Непосредствено след получаване на сигнала за инцидента, към стадиона в Българово се отправили полицейски служители, които не констатирали нарушаване на обществения ред. Въпреки това ескортирали автобуса на младежкия отбор на Пирин Благоевград до оттеглянето му от Българово.

Извършен е оглед на съблекалните, ползвани от младежите на благоевградския отбор, като нанасяне на значителни материални щети не е констатирано. Установените материални щети са описани и ще се остойностят.

До момента в ОДМВР – Бургас или във Второ Районно управление – Бургас, на чиято територия се намира стадиона в Българово, не са получавани официални сигнали от нито един от двата футболни отбора за осъществен побой или обществени безредици. Въпреки това участвалите в инцидента и свидетелите-очевидци ще бъдат издирени и разпитани от полицейските служители. Предстои и вземането на видеозапис от футболната среща с цел изясняване на обективната истина.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).