Благотворителен футболен турнир в "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:47 / 17.01.2019
2859
Благотворителен турнир по футбол за подпомагане на деца с ментални увреждания от училище "Отец Паисий" – Бургас стартира в 09.30 ч. на 18.01.т.г. / петък/ в спортна зала "Никола Станчев" в к-с "Меден рудник".

Предвидено е спортната инициатива да се проведе в продължение на три дни, като участие ще вземат 25 отбора, съставени от полицейски служители и работещи в Община – Бургас, Военен спортен клуб "Атия", "Митница" – Бургас, БМФ – Порт Бургас, бургаския затвор, охранителна фирма "Гард Ейч М", фирма за легализация на документи и чуждоезикови преводи "Words" и футболни фенове.

Жребият за мачовете бе теглен днес в 13.00 ч. в сградата на ОДМВР – Бургас от безпристрастно жури, оглавявано от Началника на отдел "Охранителна полиция и КАТ" – комисар Неделчо Рачев.

Непосредствено след откриването, което ще осъществи лично Директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов, ще стартира и първата футболна надпревара между служителите на Първо и Пето Районни управления – Бургас. Финалният двубой ще се проведе в неделя – 20.01.т.г. от 11.30 ч., като официалното награждаване на отборите – призьори ще започне непосредствено след приключване на последната футболна среща.

Инициативата ще се проведе с любезното съдействие на Община – Бургас, осигурила безвъзмездно зала "Никола Станчев" за нуждите на благотворителния турнир по футбол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).