Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
„Акулите” с нова пролетна загуба след 0:2 срещу Локо в София
Автор: Екип Burgas24.bg 15:06 / 04.04.2009Коментари (0)995
© Burgas24.bg
Отборът на „Черноморец - Бургас" инкасира нова пролетна загуба. Този път „Акулите" загубиха с 0:2 гостуването си на софийското Локо. Попаденията паднаха след почивката, когато точни за „железничарите" бяха Шпишич и Камбуров.

Преди почивката домакините установиха териториален натиск и създадоха повече положение пред врата на Паскал Борел. Локомотивци разчитаха предимно на центрирания и далечни удар, с което не успяха да затруднят опитния немски страж.

След почивката „акулите" започнаха по-активно двубоя и първи имаха възможност да открият резултата. В 51-та минута най-добрия в редиците ба бургазлии Мишел Платини стреля по земя, но топката се отби от дясната странична греда на вратата на домакините.

Домакините реагираха веднага на предизвикателството и откриха резултата в 54-та минута. Камбуров центрира, Борел успя да спаси удара на Балдовалиев, но бе безпомощен при добавката на Шпишич за 1:0.

Двата отбора продължиха да си разменят двуостри атаки. Така се стигна и до най-спорното положение в 74-та минута на двубоя. Георги Божилов получи перфектен извеждащ пас от ляво, но съдиите по скандален начин спряха опасната атака с измислена засада. От телевизионните повторения ясно си пролича, че за засада и дума не може да става въпрос.

От своя страна домакините организираха бърза ответна атака, Балдовалиев центрира от ляво и Камбуров от няколко метра с глава разстреля Борел за 2:0.

Този гол прекърши амбициите на „акулите" и те позволиха на домакините до края да организират още няколко опасни атаки. Все пак пак най-чистото положение за гол бе отново на страната на бургазлии. След центриране от дясно на Мишел Платини и продължение на Божилов, Дуду бе изведен на няколко метра пред гол линията, сам срещу вратаря на домакините, но стреля високо над вратата.

Още по темата: общо новини по темата: 7
06.04.2009
04.04.2009
03.04.2009
03.04.2009
02.04.2009
01.04.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: