Нафтекс стигна само до 0:0 срещу 10 от Любимец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:02 / 04.04.2009
1470
Нафтекс и Любимец завършиха 0:0 в мач от 19-ия кръг на Източната „Б" група. „Шейховете" не успяха да стигнат до победата, въпреки че в 59-ата минута червен картон получи защитникът на домакините Веселин Великов.

Домакините започнаха по-силно мача и бяха близо до откриване на резултата след серия от ъглови удари пред вратата на Янко Георгиев. Най-чистото положение се откри пред централния бранител на Любимец Ангел Гинев още в 5-ата минута. Защитникът обаче не се ориентира добре в ситуацията и пропусна да засече в мрежата центриране на свой съотборник, въпреки че бе оставен непокрит в пеналта от защитниците на Нафтекс.

Постепенно футболистите на Диян Петков изравниха играта и на свой ред достигнаха до няколко опасни положения пред вратата на Васил Кузманов. Първо Борислав Стойчев стреля с глава под гредата след центриране на Малин Орачев от ъглов удар, но стражът на домакините успя да избие.

В 25-ата минута голмайсторът на „шейховете" Деян Христов уцели гредата след шут от около 30 метра. Само 2 минути по-късно дойде и най-спорната ситуация през първото полувреме, след като Петър Колев бе съборен в наказателното поле от бранител на Любимец, но главният съдия Ивайло Стоянов не отсъди дузпа.

Малко преди почивката Павлин Тодоров излезе очи в очи с Янко Георгиев, но вратарят на Нафтекс спаси.

През втората част „шейховете" вдигнаха оборотите и още в 6-ата минута Колев пропусна най-чистото положение в мача. Бързият нападател успя да надбяга защитник на домакините и излезе сам срещу вратаря Кузманов, но не успя да го преодолее.

В 59-ата минута главният съдия изгони Веселин Великов за втори жълт картон и домакините останаха с 10 души. Наставникът на Нафтекс Диян Петков реагира веднага и пусна в игра нападателя Васил Калоянов на мястото на халфа Цветан Филипов. В последните минути на срещата в предни позиции бе пратен дори централния защитник Стойчев, но и това не помогна на „шейховете" да стигнат до победата.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).