Седем гола в дербито на Бургас! Нефтохимик отново триумфира!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:03 / 23.02.2019
2782
Нефтохимик отново спечели дербито на Бургас. "Шейховете“ се наложиха с 4:3 над Черноморец в драматичен двубой от Трета лига - Югоизточна група, който се игра на стадион "Черноморец".

Дербито започна с ранен гол на гостите. Още в 8-ма минута голмайсторът на Нефтохимик Деян Христов откри резултата. Той засече центриране на Цветан Филипов. Авансът на "шейховете“ удвои Боримир Карамфилов. В 27-ма минута, след многоходова атака, той проби по десния фланг и от много малък ъгъл се разписа за 2:0.

Пет минути преди края на първата част Черноморец намали резултата на 2:1, след гол на капитана Станимир Митев. Малко след почивката домакините успяха да изравнят. За 2:2 се разписа Петър Колев. Той обаче получи втори жълт и съответно червен картон, в 65-та минута и "акулите“ останаха с човек по-малко.

Нефтохимик поведе отново в 70-та минута, след страхотен гол на Боримир Карамфилов.

Четвъртият гол на Нефтохимик реализира Цветан Филипов, който с красив изстрел от разстояние, остави безпомощен вратаря на домакините Петко Пацов. Малко след това Черноморец остана с човек по-малко. Станислав Дрянов бе изгоден заради пререкание с реферите.

Три минути преди последния съдийски сигнал Черноморец успя да намали до 4:3 след точен удар с глава на Мариян Димитров.

В следващия кръг "шейховете“ посрещат на стадион Лазур Сокол /Марково/. Мачът е на 2 март /събота/, от 15:00 ч.

Състав на Нефтохимик: Ферди Мюмюнов, Йолиян Милков (Стоян Калев), Станислав Жеков, Георги Радев, Николай Костов, Цветомир Цонков (Атанас Ташолов), Цветан Филипов, Мирослав Радев (Кристиян Мирославов), Михаил Георгиев, Деян Христов, Боримир Карамфилов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).