Фенове на баските нападнали бащата на Ферди Мюмюнов, той скочил да ги защити

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
18:26 / 12.03.2019
2724
Фенове на Атлетик Куклен нападнали бащата на Ферди Мюмюнов, той скочил да ги защити. Това твърдят от ръководството на Нефтохимик в декларация, разпратена до медиите. Burgas24.bg я публикува без редакторска намеса. 

Инцидентът след срещата между Атлетик /Куклен/ и Нефтохимик миналата събота бе представен от домакините, чрез регионалните пловдивски медии, като незаслужено нанесен побой от страна на вратаря на Нефтохимик – Ферди Мюмюнов върху възрастен човек. Тези твърдения са абсолютно неверни и манипулативни. 

Това, което се случи е, че по време на първата част от срещата родителите на вратаря, които бяха сред публиката, бяха нападнати вербално и физически от фенове на домакините.  В опита си да ги защити, му бяха нанесени силни удари от въпросните фенове в областта на лицето, в резултат на които носът му бе счупен. Днес той претърпя операция, която за щастие премина успешно, но тепърва му предстои възстановяване. 

Въпреки разбираемите мотиви, с които прибегна към саморазправа, вратарят получи директен червен картон и Нефтохимик игра през второто полувреме с десет човека. Именно заради споделената вина в конкретната ситуация, Мюмюнов е наказан от БФС с лишаване от състезателни права само за една среща. 


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).