Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Световни звезди са в паника, проститутка вади уникални разкрития
Автор: Екип Burgas24.bg 09:17 / 28.04.2019Коментари (1)1052
©
Големи звезди на световния футбол са тръни, тъй като предстои излизането на пазара на книгата "Мъжки свят“ на проститутката Хелън Ууд. Сред най-известните й клиенти е легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Жрицата на любовта разкрива, как бившият английски национал е правил секс с нея, а след това се е разплакал в банята, показвайки снимка от ехографа на един от синовете му, който е бил на път да се роди.

Уейн Рууни и съпругата му Колийн имат четирима синове – Кай, Клей, Кит и Кас. Хелън Ууд не разкрива времето на въпросната сцена и затова могат само да се правят догадки.

Проститутката признава, че няколко пъти се е срещала с бившия английски национал. При една от тях двамата са били видени от друг легендарен играч на Манчестър Юнайтед – Рио Фърдинанд. Защитникът е вдигнал публичен скандал на Рууни заради поведението му и извънбрачните му отношения с платени жени.

Хелън Ууд разкрива в книгата си, че друг играч на "червените дяволи“, което име не се разкрива, често я е поръчвал, заедно с нейна колежка, за да правят четворка. Футболистът е бил заедно със свой приятел.

"Винаги ни канеше за четворка. Той със своя приятел и две жени. Никога не е правил проблем за цената. Винаги в банята ни чакаха 1200 паунда, които двете да си поделим“, признава Ууд.

Проститутката пише в книгата си, че е имала сексуални отношения с общо четирима футболисти от Висшата лига. Сред клиентите й са били още трима много известни актьори, един висш политик, съдия, самолетен пилот и полицай на висока позиция. Униформеният служител обичал да унижава проститутките по време на сеансите.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Проститутка издаде книга! Каква книга,препечатала си е дневника с графика :) Дали е плащала данъци върху тези "хонорари" или е била на черно!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: