100 години Черноморец! Ето ги шампионите в детския турнир

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:55 / 19.05.2019
1253
Над 120 деца от 11 училищни отбора се включиха в турнира за Купа ''100 години Черноморец'' в Бургас. Това беше първото събитие по повод вековния юбилей на най-стария спортен клуб в морския град.

Организаторите от ФК Черноморец (Бургас) бяха подсигурили награди, подаръци и сувенири за всички участници, юбилейни фланелки, раници,както и кетъринг и минерална вода. Битките започнаха рано сутринта и показаха, че в училищата има много качествени момчета с голямо бъдеще във футбола.

Самите деца превърнаха турнира на стадион "Черноморец" в празник на приятелството, за което спомогна и коректното поведение на всички участници на терена, както и на техните родители, които бяха изпълнили трибуните на тренировъчните игрища на турнира.

Както и във всеки турнир, и тук имаше и победители. Във финалния мач отборът на ОУ ''Елин Пелин'' се наложи над СУ ''Епископ Константин Преславски'' с 3:2 след изпълнение на дузпи, а редовното време завърши 0:0.

На трето място се класира отборът на СУ Петко Росен, а четвърти остана тимът на ОУ Братя Миладинови. За най-добър вратар беше избран Христо Христов (СУ Петко Росен), а за най-полезен състезател беше определен Стилян Гангаров - ОУ Братя Миладинови.

''Hа нас като ръководство на клуба и хора от Организационния комитет турнирът показа, че малките футболисти са запалени от любовта към играта. Всички се забавляваха, защото се чувстваха като у дома си на стадион ''Черноморец''. Това означава, че турнирът няма да бъде инцидентен, а най-вероятно ще го направим традиционен и ще се провежда и в бъдеще, заяви председателят на УС на Черноморец (Бс) Костадин Марков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).