Защитник на Нафтекс пропуска дербито с Калиакра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:47 / 23.04.2009
755
Защитникът на Нафтекс Велин Дамянов отпада от сметките на старши треньора Диян Петков за предстоящия мач с Калиакра (Каварна). Централният бранител се подготвя на облекчен режим вече втора седмица, след като получи разтежение при победата над Марица (Пловдив) (3:0). Травмата попречи на Дамянов да вземе участие и в гостуването на Миньор (Раднево), което неговите съотборници спечелиха с 5:1.

Под въпрос за срещата с Калиакра са халфовете Цветомир Валериев и Георги Алексиев. Двамата също тренират отделно от останалите си съотборници и все още не е ясно дали ще успеят да се възстановят навреме за предстоящия двубой. Подобно е положението и на централния нападател Стефан Тошков, който получи травма на вчерашната тренировка на тима.

На пълни обороти вече се готви титулярният вратар на "шейховете" Янко Георгиев. Стражът лекуваше вирусно заболяване, заради което пропусна срещата в Раднево.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).