Трите хикса стана доброволец в родния Черноморец (Бургас)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:20 / 10.06.2019
2566
Уволненият в средата на март като директор на детско-юношеската школа на Ботев (Пловдив) Иван Цветанов вече си намери друг клуб, в който да продължи да работи. Специалистът, известен повече с прозвището си Трите хикса, започва работа в родния си клуб Черноморец (Бургас).

Цветанов ще помага на академията на "акулите" на абсолютно доброволни начала, но това не означава, че няма да се влага на 100 процента. Той ще бъде методист в школата и ще работи за вдигането на нивото на талантите в Черноморец, като вече е подготвил нова система за работа, съобщава БТА. Черноморец завърши на 4-о място в Югоизточна Трета лига през изминалия сезон, но философията на клуба е да залага изключително на местни кадри и на продукти на школата си.

Това ще продължи и занапред, а Цветанов трябва да помогне за доближаването на юношите до мъжкия футбол. Преди години Цветанов е работил и като старши треньор на мъжкия отбор на акулите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).