Водосвет за здраве в Нефтохимик! Осем напуснаха, шестима нови почнаха подготовка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:50 / 13.06.2019
1690
Нефтохимик стартира подготовката си за новия сезон във Втора лига . Първото занятие се проведе на стадиона в квартал Долно Езерово, а преди него традиционно бе отслужен водосвет за здраве и късмет.

Към отбора се присъединиха шестима нови футболисти – вратарят Павел Здравков, защитниците Диян Молдованов и Джунейт Али, нападателите Живко Петков и Иван Цачев и халфът Галин Димов.

Тимът се раздели със Стойко Иванов, Кольо Чахов, Любомир Божинов, Венцислав Славов, Стоян Калев, Георги Радев и вратарите Ферди Мюмюнов и Мартин Шейтанов. Ръководството на клуба им благодари за положения труд и за приноса им за влизането на отбора във Втора лига и им пожелава успехи.

В понеделник Нефтохимик заминава на 12-дневен лагер във Велинград, където ще се срещне с Хебър /Пазарджик/ в първата си контролна среща от подготовката. По време на лагера "шейховете“ ще имат още два приятелски двубоя, за които все още се уточняват съперниците.

Жребият за първенството на Втора лига отреди в първия двубой Нефтохимик да посрещне другия новопостъпил в тим в групата - Спартак /Варна/.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).