Диян Петков: Изключително посредствено съдийство

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:25 / 26.04.2009
607
Старши треньорът на Нафтекс Диян Петков бе изключително недоволен от съдийството след равенството с Калиакра (2:2). Реферът Ивайло Бозев свири спорна дузпа за гостите при 1:0 за Нафтекс. След това даде 7-минутно продължение на двубоя, в което изгони Петков и не посмя да свири 11-метров наказателен удар в полза на домакините.

 

„Съдията, който закла Черноморец в Мездра, сега закла и нас. Аз си мисля, че той просто не може да свири. Не мога да разбера защо ме изгони и за какво даде дузпа за гостите. Не ми е ясно защо пращат основно съдии от Пловдив на нашите мачове. За мен това са посредствени съдии и ще подадем жалба. Лошото е, че реферът развали един хубав и коректен мач. Не оправдавам поведението на моите футболисти, тъй като се изнервиха след дузпата и заради това стана и вторият гол. Но все пак сме млад отбор и подобна реакция донякъде е нормална. Въпреки равенството обаче играхме добре и аз съм доволен от представянето на моя отбор", зави наставникът на „шейховете" след края на срещата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).