Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Ето кои атлети спечелиха титлите от Игрите на БАСС
Автор: Екип Burgas24.bg 09:27 / 11.07.2019Коментари (0)1117
Към сребърните медали от баскетбола домакините от Дългопол прибавиха още едно сребърно и две бронзови отличие в отборната надпревара при лекоатлетите. Момчетата на Поляците взеха среброто, а момчетата и момичетата на Дългопол си тръгнаха с бронзовите медали от Игрите на спортистите от малките селища. Треньор на тези състави е всеотдайният Мариан Славов. Отличията на призьорите връчиха кметът на Дългопол Георги Георгиев и зам. кметът Мариана Николаева.

"Ръководството на БАСС още веднъж показа, че със скромен бюджет и всеотдайна работа, в повечето случаи на хора, ангажирани на обществени начала, организират и проведат състезанията по девет вида спорт почти перфектно! Президентът Стоян Караиванов и колегите му се справят по уникален начин с предизвикателствата" – заяви след края на турнира президентът на СК "Костенец" Георги Димитров, един от водещите български треньори по лека атлетика.

На обновения стадион "Камчия" в Дългопол атлетите на Ракитово (треньор Тодор Тодоров) и атлетките на Костенец (треньор Добромира Пенчева) взеха всичките първи места и повече от позициите в челната тройка. От домакините там успяха да се настанят само Красимир Куртев (100 м, трети), Александър Стоянов (800 м, трети), Исмаил Юмер (второ място на висок и дълъг скок, като в първата дисциплина е с еднакъв резултат от 135 см с победителя) и Юдис Нурей (гюле).

Класиране в турнира по лека атлетика от 24-те игри на БАСС: 100 метра – Пламен Горанов и Даниела Димитрова (Ракитово); 800 м – Мартин Пацев (Ракитово) и Даниела Пергелова (Костенец); щафета 4х100 м - Ракитово (момчета), Костенец (момичета); висок скок – Дончо Бекташев (Ракитово) и Вяра Димитрова (Костенец); дълъг скок – Пламен Горанов (Ракитово) и Даниела Димитрова (К); тласкане на гюле – Велизар Пашанов (Ракитово) и Вяра Димитрова (К).

Отборно класиране: момчета – Ракитово 106 т., Поляците 84, Дългопол 66 точки; момичета – Костенец 87, Ракитово 66, Дългопол 43 точки.

Днес в залата в Аспарухово продължават схватките от турнира по борба за момчета и момичета. В петък стартира надпреварата по хандбал за момчета и момичета.
Още по темата: общо новини по темата: 8
23.07.2019
23.07.2019
19.07.2019
12.07.2019
05.07.2019
03.12.2018
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: