Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
От "Черноморец Бургас" съдят Дражев за клевета
Автор: Екип Burgas24.bg 14:47 / 30.04.2009Коментари (0)558
© Burgas24.bg
Във връзка с публикации в днешния печат и електронни сайтове, по повод сигнала на г-н Ивайло Дражев до ДАНС, Главния Прокурор на Рeпубликата, до Агенцията за Финансово разузнаване, до Народното събрание Комисията по младежта и спорта, до Държавната агенция по хазарта, за участието на ПСФК „Черноморец - Бургас" АД в уговорени мачове, ръководството на клуба съобщи, че ще извърши незабавна проверка във връзка с тези клеветнически информации.

Спортно-техническото ръководство на клуба заяви ясно и категорично, че отборът на „Черноморец - Бургас" и негови представители не участват в уговорки на мачове и е под достойнството ни да го правим.

Ръководството на клуба ще направи щателна проверка на изнесените факти и твърдения от лицето Ивайло Дражев. Ще предприемат всички законови действия за установяване на източниците на информация и след това ще потърсят правата си по съдебен ред за оклеветяването и накърняването на доброто име на клуба.

"Ние играем честно и не подлагаме на никакво съмнение резултатите постигнати в двубоите със Сливен и Локомотив Мездра, които са посочени в сигнала на Дражев. Дори може да съжаляваме за пропуснатите възможности да победим и в двата мача. Отборът на „Черноморец - Бургас" първи в страната въвежда и налага европейските стандарти в организацията на футболния процес на всички нива в своите структури и е извън контекста на нашите разбирания, дори да коментираме такива теми, които обаче за огромно наше съжаление, не са прецедент във футболното ни първенство", казват от ръководството на "акулите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: