Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ивайло Дражев покани "Черноморец Бургас" в съдебната зала
Автор: Екип Burgas24.bg 16:22 / 01.05.2009Коментари (0)691
© BulPhoto
Ивайло Дражев покани общинският Черноморец Бургас в съда, за да изяснят споровете помежду си, в съобщение, разпратено днес до медиите. Публикуваме писмото от Дражев без съкращения:

Във връзка с днешни публикации в спортните медии и рубрики, както и същите платени съобщения в електронните сайтове от вчера, адресирани от пресцентъра в стадион "Лазур", в гр.Бургас съм длъжен да заявя следното:

1.
Цяла нощ не съм спал от страх и съм смъртно улашен от заканите за евентуална проверка на факти и данни, за които съм сезирал компетентните органи и с които изобилстват почти всички спортни сайтове и страници за множеството уговорени и заложени мачове с манипулирани резултати от състезателите на няколко клуба, между които и най - измисления изкуствен отбор - автор на декларацията, който претендира за честност и европейски стандарти, подвизавайки се в професионалния футбол с правото на участие на ФК "Вихър 2000", гр.Айтос.
2.
Тези "честни" псевдодеятели са преки участници в поредица от шмекерии като подобна декларация бяха публикували и през 2004 година от същия стадион, а именно, че "честно" са уговорили един мач във Варна ведно с официално подписани декларации за манипулиране на резултата от мача.


*
Същите деятели "честно" откраднаха името на най - стария бургаски клуб, без да имат абсолютно никаква правна, историческа, спортно - техническа, традиционна, а още по - малко съдебна връзка и допир с клуба "Черноморец" и със стадион "Черноморец", на който през месец Септември ще организираме и честваме 90 - годишния юбилей, веоятно в гр.София, поради изключително наглите и безскруполни кражби на имущество, база, школа, както и унищожаването на стадиона и тренировъчния комплекс, който сами сме изградили с оборотните средства на моите дружества и с мои колеги и служители.
*
Простащината и "честността", съчетана с "европейските" им стандарти достигнаха апогея си в момента, в който окрадоха седалките и фундаментите - 15 000 !!! на брой и ги продадоха (чужда собственост) в гр.Средец, за да заличат окончателно построеното на спортен комплекс "Черноморец" и всичко това е прикрито от няколко прокурори и полицаи.
*
Същите "честни" деятели участват в първенствата и турнирите, след като с фалшив договор за обединение прескочиха окръжните групи, а обединения клуб от гр.Айтос продължава да участва самостоятелно в първенството на БФС.
*
Същите тези "честни" европейци три години умишлено спират бившия клуб "Нефтохимик" за влизане в "А" група, за да не "изхвърлят" и двата им отбора от футбола, което трябваше да стане още през 2007 година и беше откупено с по 100 000 лева "на калпак", според информация на вестник "Меридиан мач".
*
Същите деятели като "аматьорски" клуб, през периода 2005 - 2007 година източиха от общинския бюджет над 2 000 000 лева за заплати на "аматьори" и купуване на мачове, а в последствие, през есента на 2008 година са най - слабия домакин, а през пролетта на 2009 година букмейкърите се чудят как да се отърват от техните мачове, видно и от последните публикации във вестниците "168 часа", "Топ спорт", "7 дни спорт" и "Канал 3".


В закючение бих искал да допълня, че с нетърпение ги чакам в съдебната зала, за да може един път завинаги да приключим с тях защото ако не са безплатните сандвичи, бира, екскурзии и космическите заплати в милиони на година от общинския бюджет и за сметка на данъкоплатците в Бургас и уговорените мачове, изкуствения "балон" отдавна щеше да се е пукнал... Не че и сега някой им вярва и на една дума от комсомолските декларации и новобогаташките изхвърляния, същите като на провалилите се управници в БФС, които заедно с тези водещи софийски, "бургаски", ловешки и петрички деятели отдаввна трябваше да бъдат изхвърлени от професионалния футбол и да им бъде забранено правото на спортна дейност, съгласно Устава на БФС и Закона за физическото възпитание и спорта.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: