Цветомир Валериев и Георги Алексиев под въпрос за мача с Волов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:02 / 07.05.2009
792
Старши треньорът на Нафтекс Диян Петков има да разрешава сериозни кадрови проблеми в халфовата линия на тима преди срещата от 24-ия кръг на Източната „Б" група с Панайот Волов (Шумен).

Заради травми мача може да пропуснат полузащитниците Цветомир Валериев и Георги Алексиев. 25-годишният Валериев поднови тренировки в края на миналата седмица, след като лекуваше контузия в бедрото. Халфът влезе като резерва при равенството с Локомотив (Стара Загора) (2:2) в събота, но отново е почувствал болки и поради това е под въпрос за домакинството с шуменци. Подобно е положението и с Алексиев, който също започна тренировки наравно с останалите си съотборници в понеделник, но все още не е напълно готов за игра. След контузии се завръщат защитникът Диян Лефтеров и нападателят Стефан Тошков, но двамата със сигурност пропускат мача в събота.

Халфовете Стамен Ангелов и Стефан Костадинов са на разположение на старши треньора Диян Петков, тъй като вече са напълно излекувани от вирусното заболяване, което им попречи да се готвят пълноценно в началото на седмицата.

Мачът с Волов, който е в събота от 18,00 часа, ще бъде ръководен от старозагорския рефер Антон Тончев. Негови помощници ще бъдат Христо Христов и Милен Митев също от Стара Загора.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).