Родна легенда: Новият треньор на ЦСКА е сръбско менте като онова в Ботев (Пд)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:39 / 09.10.2019
1169
Голяма легенда на българския футбол изригна срещу сръбските треньори (сегашния на ЦСКА и бившия вече на Ботев Пд), наричайки ги ментета. Става въпрос за бившия централен защитник от 80-те години Георги Димитров - Джеки.

"Трудно ми е вече да коментирам нещата, които се случват в ЦСКА. Нищо общо нямам с тези хора, които са там. Те са некадърници, а с некадърници нищо не се постига. Без всеки може, но с всеки не може. Питате ме за новия треньор. Какъв е този Милош Крушчич? Някакво сръбско менте като онова, което беше в Ботев Пловдив (б.р. - Желко Петрович). Ама бил преди това в Холандия. Бил е в Холандия, колкото аз съм бил в космоса. И за Люпко Петрович не знам въобще за какво дойде. По-лошо от това, което е в момента, трудно може да стане. Такова чудо не е било никога", остър бе легендарният бранител, който коментира и темата с Николай Бодуров.

"Не знам защо му се обръща толкова внимание на този. Да не е Бекенбауер? Излязъл сега Бодуров, пише някакви неща. За някои работи може и да е прав. Ама защо сега ги казва - толкова дни след събитията. Сега е малко като след дъжд качулка", каза още Джеки, цитиран от "Меридиан мач".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).