Нафтекс потопи Черноморец (Балчик)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:16 / 16.05.2009
1486
Отборът на Нафтекс спечели с 1:0 гостуването си на Черноморец (Балчик) в Албена. Единственото попадение в срещата отбеляза Петър Колев. Нападателят на „шейховете” се разписа в 25-ата минута на двубоя, възползвайки се от неразбирателство между отбраната и вратаря на домакините. Преди това футболистите на Черноморец изтърваха няколко изгодни положения за гол след серия от ъглови удари пред вратата на Янко Георгиев

Малко преди почивката пък Диян Лефтеров изчисти от голлинията прехвърлящ удар на противников играч. Възможност за попадение имаше и голмайсторът на Нафтекс Деян Христов, който отправи няколко опасни удара към вратата на Николов. 

През втората част действията и на двата отбора не се промениха особено, като домакините разчитаха предимно на статични положения в опитите си да затруднят Георгиев. Стражът на Нафтекс обаче се справи блестящо и отрази няколко опасни удара. 

В 70-ата минута Колев можеше да запише за втори път името си сред голмайсторите, но не успя да засече топката във вратата след прекрасно центриране на капитана Малин Орачев

След тази победа Нафтекс събра актив от 46 точки и продължава да е на втора позиция във временното класиране на Източната „Б” група. Следващият двубой на възпитаниците на Диян Петков е в сряда срещу Несебър. Нафтекс са на седем точки пред третия Калиакра и евентуална победа над "делфините" ще означава почти сигурно класиране на бараж с оглед трудната програма на каварненци.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).