Нефтохимик с тежка загуба при гостуването си на ЦСКА 1948

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:54 / 25.10.2019
1338
Злощастна загуба допусна Нефтохимик при гостуването си на ЦСКА 1948. Срещата от 13-ия кръг на Втора лига завърши при резултат 4:0 в полза на домакините от София.

Играта през първите 15 минути от двубоя се водеше предимно в центъра на терена. В 16-та минута "шейховете“ създадоха опасност пред "червената“ врата. При разбъркване в наказателното поле топката прелетя над напречната греда.

След няколко минути Димо Атанасов от тима на домакините направи опасен изстрел към вратата на Росен Андонов от 15-ина метра, но топката излезе в аут. В 33-та минута Ивайло Климентинов нахлу в наказателното поле и подаде към Денислсв Александров. Той обаче стреля неточно. Отново Александров имаше възможност да отбележи за домакините пет минути по-късно. Той открадна спорна топка от центъра и се озова сам срещу Росен Андонов, но топката прехвърли очертанията на вратата.

В последната минута на първата част, изключително спорно решение на главния арбитър даде шанс на тима на ЦСКА да изпълни единадесетметров наказателен удар. От бялата точка Антон Гущеров бе безпогрешен.

През втората част домакините владееха случващото се на терена. В 52-ра минута Александров центрира отдясно към Борис Тютюков, който направи опит да отбележи, но вратарят на "шейховете“ Росен Андонов се намеси. Малко след това контраатака на ЦСКА завърши с удар в дясната греда на вратата на Нефтохимик.

Веднага след това гостите създадоха добро положение, при което Йолиян Милков подаде към Джунейт Али в наказателното поле, но той бе неточен. В 69-та минута домакините удвоиха аванса си чрез Антон Гущеров, който се оказа сам пред вратата на Нефтохимик. В 75-та минута Васил Шопов бе изведен на удобна позиция и се разписа за 3:0.

Десет минути преди края, при разбъркване в наказателното поле "шейховете“ си вкараха автогол.

Състав на Нефтохимик: Андонов, Ташолов, Димов (46 Цонков), Али, Молдованов, Цачев (75 Петков), Колев(55 Петков), Милков, Георгиев, Тенев, Филипов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).