Нефтохимик с инициатива за почистване на стадиона в квартал "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:33 / 15.11.2019
1337
Текат последните приготовления преди първото домакинство на Нефтохимик на Ефбет Арена. На 24 ноември тимът ще посрещне на родния си стадион Локомотив (София), в мач от Втора лига.

След като бе постигната договорка за ползване на съоръжението, започнаха и належащите ремонти по сградния фонд, както и подготовката на терена. В края на тази седмица е планирано почистване на трибуните.

Ръководството на Нефтохимик заяви желание да се включи активно в дейностите по почистването. Затова в събота (16.11) и в неделя (17. 11) членове на Съвета на директорите и на спортно-техническото ръководство ще бъдат на стадиона, за да помогнат в окончателните приготовления преди дългоочакваното домакинство. Заедно със служители на клуба, те ще се включат активно в почистването на трибуните, което е от изключително значение за комфорта на публиката.

Ръководството на Нефтохимик кани привържениците на отбора, състезателите от школата, заедно с родителите им, и всички граждани, които имат чувство за дълг към спорта, да заповядат на Ефбет Арена, за да помогнат. Съвместната ни инициатива за подобряване на външния вид на стадиона на Бургас ще се проведе в двата дни, с начален час 10:00. На място ще бъдат раздадени ръкавици и чували. Очакваме ви, обявиха от клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).