Нефтохимик с тежка загуба от Черно море в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:20 / 15.11.2019
1457
Черно море победи с 5:2 Нефтохимик в контролна среща, играна на стадион “Efbet Арена" в Бургас. Проверката бе продиктувана от паузата в шампионата заради националните отбори.

Дани Кики откри резултата в началото на срещата. Атакуващият футболист на “Моряците" бе изведен фронтално срещу вратаря на домакините и реализира за 1:0. Малко преди това Живко Петков с глава нацели напречната греда. В 25-ата минута Фахд центрира отдясно, а влезлият на скорост Мехди Букаси с глава реализира за 2:0.

Три минути по-късно домакините удариха още една греда чрез Иван Цачев . В 34-ата минута Нефтохимик върна един гол. След центриране отдясно футболист на домакините стреля с глава, Митрович успя да се разпъне и избие топката, но при добавката Диян Молдованов с глава реализира за 1:2.

Още в първата минута на втората част Аристот Ндонгала бе фаулиран в наказателното поле, а Васил Панайотов превърна отсъдената дузпа в гол – 3:1 за Черно море.

В 56-ата минута Васил Панайотов бе изведен от дясно от Родриго, халфът центрира остро по земя към задна греда, където Меди Букаси стреля. Топката се отби в гредата и влетя в мрежата за 4:1.

В следващата атака Нефтохимик намали. Живко Петков бе намерен непокрит в наказателното поле и от близо разтреля Митрович за 4:2. В 62-рата минута Аристот Ндонгала стреля от точката на дузпата, топката се отби в напречната греда и се върна към Лъчезар Йордано, който от воле “скъса" мрежата за 5:2.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).