Гонзалес влиза в групата на "Черноморец –Бургас" за мача в Перник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:04 / 21.05.2009
654
Жълтата карта на венецуелския национал пристигна от Кипър и в петък той ще бъде картотекиран в БФС като играч на "акулите". „Дори да не вземе участие в мача, той ще почувства атмосферата на българското първенство" - каза пред журналисти мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков.

Двама от футболистите са с проблеми и участието им в мача с „Миньор" е под въпрос обяви наставникът. Николай Николов има мускулна травма и през седмицата тренира на облекчен режим, като до последно не се знае дали ще бъде възстановен до събота. Подобно е и състоянието на Александър Стоимирович, за който обаче шансовете да играе са значително по-малки. Цветомир Цонков е претърпял успешна операция от херния, така че за сърцатия полузащитник сезонът приключи. Той има и наказание да не участва в два мача от първенството и ръководството реши да използва времето за по-пълноценното му възстановяване след хирургическата намеса.

Относно съперника на „акулите" в предстоящия мач Балъков заяви, че това е отбор, който играе организирано и срещу него мача ще е доста труден. „Миньор" според статистиката не бележи много голове, но и не допуска в своята врата. При всички положения и в този двубой „Черноморец" ще преследва своята цел - класиране на шесто място в групата, което минава и през спечелване на точки в Перник - допълни мениджърът.

На въпрос какво е положението с дошлия на проби португалски полузащитник Нилтон, Балъков отговори, че тепърва ще се анализира представянето му през пробния период и до края на първенството ще се вземе решение дали да му бъде предложен договор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).