Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Аня Пенчева неутешима след смъртта на бившия си любим Ламбо
Автор: Екип Burgas24.bg 23:02 / 01.12.2019Коментари (0)3867
©
Аня Пенчева била много разстроена от смъртта на Стефан Данаилов и избухнала в сълзи, когато научила черната вест за смъртта на актьора. На актрисата дори й се наложило да вземе успокоителни, за да се съвземе от шока и да може да излезе на сцената, за да играе една от своите постановки, пише лупа.бг. Макар Аня да била наясно, че някогашната й любовна тръпка е с влошено здраве, тя все пак се надявала, че той ще прескочи трапа и отново ще си партнират на сцената в последния им съвместен спектакъл "Актрисата".

Съдбата обаче реши друго и Стефан Данаилов си тръгна от този свят в нощта на 27 ноември. Пенчева била от първите, на които рано сутринта съобщили, че актьорът е починал. Аня плакала през целия ден и само мълвяла "Миличкият Стефан, защо си отиде!"

В същото време обаче все още сексапилната актриса се радвала, че успяла да вдъхнови Ламбо да постави в Народния театър пиесата "Актрисата" и да се върне тази година на сцената след дълга пауза. Майор Деянов наистина намери сили да работи и да играе отново в любимия си театър, а освен това за половин година да направи и многобройни турнета из страната. Уви, "Актрисата" се превърна в неговата лебедова песен, но той до последно бе амбициран да играе и реално бе на сцената до септември. Стефан Данаилов планираше да изнася представления и след като падна и претърпя тежка операция по смяна на ставата и дори игра няколко пъти. Ролята му позволяваше това, тъй като той се придвижваше на сцената с моторизирана количка. 

Аня Пенчева и Стефан Данаилов подновиха професионалните си отношения през лятото на миналата година, когато в Царево тя му предложи да постави "Актрисата". Това стана, след като според запознати актьорът поискал прошка от колежката си затова, че преди години публично разкри, че в края на 70-те години двамата са били любовници. След смъртта на съпругата си Мария през 2014 г. в серия от интервюта Ламбо намекна, че е имал извънбрачна връзка с 15 години по-младата си колежка. В автобиографията си "Романът на моя живот", излязла в края на 2017-та звездата от "На всеки километър" открито призна, че Аня Пенчева е била единствената жена, която за малко да го разведе.

Крайно неджентълменското и нетактично поведение на Стефан Данаилов буквално шокирало Аня Пенчева, която от години е омъжена за бившия лекоатлет Ивайло Караньотов. Тя била толкова обидена на някогашната си любовна тръпка, че не искала и да чуе за него, камо ли да го види на живо или пък да го срещне в Народния театър, където двамата от десетилетия работеха. През последните три години Пенчева имаше сериозни здравословни проблеми и претърпя няколко операции. Според нейни приятелки болежките й се отключили от стрес и причина за него станал именно Стефан Данаилов.

По-възрастните от арт-гилдията недоумяваха защо някогашният плейбой е решил да се хвали със секс подвизите си от младежките си години на гърба на свои известни колежки, с които е имал вземане-даване. В същото време обаче Стефан Данаилов осъзнал, че е наранил дълбоко Аня Пенчева, която преди две години дори отказа да се появи на едно събитие с него. Според източници на Lupa.bg това провокирало някогашния разбивач на женски сърца да позвъни на бившата си изгора и да я помоли за прошка. В типичния театрален стил актьорът дори казал на Аня, че ако в този момент бил пред нея щял да падне на колене, надявайки се на снизхождение. Ламбо защитил себе си, казвайки, че не очаквал нещо, което била публична тайна години наред, да нарани толкова дълбоко Пенчева. Неочаквано мъжът на Аня – Ивайло Караньотов проявил солидарност с възрастния любовчия и убедил съпругата си да приеме извиненията.

Заварката между Аня и Стефан става в края на 70-те по време на снимките на комедията на Никола Рударов "От нищо нещо". Тогава изгряващата красива актриса е на 20 години и е студентка във ВИТИЗ, Ламбо вече е на върха на славата си и е прехвърлил 35. Майор Деянов обаче си е спечелил славата на плейбой, който непрекъснато се залюбва на снимачната площадка с екранните си партньорки. Така пламва и секс авантюрата между него и младата Аня, която в бъдеще си спечелва славата на голяма изкусителка.

Филмът "От нищо нещо" е заснет в софийското село Трудовец, което се превръща в любовно гнездо на Ламбо и по-младата актриса. Данаилов, който вече близо 15 години е женен за съпругата си Мария, хлътва като ученик по зеленооката студентка. Връзката им продължава няколко години с малки прекъсвания, твърдят в арт средите. Но родните актьори още тогава спазват омерта – проявяват солидарност към влюбените гълъбчета и не позволяват да изтече информация извън гилдията. Затова и всъщност дълго време секс аферата на Ламбо и Аня Пенчева остава тайна дори и за съпругата му Мария, която научава за забежката му неочаквано от случайно подхвърлена реплика по адрес на двамата актьори в нейно присъствие. В началото на 80-те вече бившата манекенка разбира за връзката на мъжа си с Аня и слага край на изневярата. Следват извинения от страна на Ламбо, а в името на неговия авторитет Мария си затваря очите и не иска развод. Данаилов и Пенчева се разделят, но всъщност остават да играят заедно в Народния театър.

През последните месеци от живота си майор Деянов отново поискал прошка от Аня за проявената от него нетактичност и споделил, че иска да си отиде в мир със себе си и с всички свои близки и приятели. Зеленооката чаровница никога не е криела, че има сантимент към Стефан Данаилов и макар романтичната им връзка отдавна да е останала в миналото, тя непрекъснато се интересувала от здравословното му състояние. Когато последния път влязъл на лечение във ВМА Аня денонощно се информирала от близките му и се молела на чудо. В понеделник, когато в Народния театър "Иван Вазов" ще бъде поклонението пред актьора вероятно актрисата ще бъде сред първите, които ще си вземат последно сбогом с Ламбо.



Още по темата: общо новини по темата: 1303
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
предишна страница [ 1/218 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: