Георги Алексиев и Цецо Валериев готови за баража

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:27 / 29.05.2009
862
Ротации в стартовия състав за последните три мача от първенството на Източната "Б" група замисля старши треньорът на Нафтекс Диян Петков. Бургазлии са домакини на Спартак (Пловдив) и Свиленград, а между тези мачове гостуват на Светкавица. Петков пък планира в един от тези мачове да пусне само резерви и юноши, за да съхрани титулярите за баража между вторите отбори от двете Б групи. Както е известно, Нафтекс вече си гарантира 2-ото място на Изток, а на Запад борбата е между преместилия се в Банско Пирин (Благоевград) и Спортист (Своге).

Все още не е ясна и датата за въпросния бараж, както и стадионът, на който ще се играе той. Продължават да лекуват контузии полузащитниците Георги Алексиев и Цветомир Валериев, като най-вероятно и двамата ще бъдат готови за баража. Дори и да са на ниво по-рано, те ще бъдат предпазени в последните три мача. Крилото Стефан Костадинов пък претърпя вчера операция на предни коленни кръстни връзки. Наложителната интервенция ще извади Костадинов от игра в следващите шест месеца.

Източник: Sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).