Нафтекс с класическа победа над пловдивския Спартак

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:04 / 30.05.2009
1894
Нафтекс надигра категорично и лесно с класическото 3:0 гостите си от Спартак (Пловдив). "Шейховете" превъзхождаха своя противник през целия двубой и трите гола са най-малкото с което пловдивчани можеха да си тръгнат от стадион "Лазур".

Първата възможност за "зелените" се откри още в 11-та минута, когато Колев нахлу в наказателното полеи и стреля добре, но стражът на гостите спаси.

Първият гол не закъсня много и падна в 18-та минута. След центриране от корнер, капитанът на гостите Тодор Симеонов вкара топката в собствената си врата.

Този гол разконцентрира Спартак и те допуснаха нов. В 24-та минута, след грешка на вратаря Стоян Здравков, Колев успя да реализира дежурното си попадение и даде комфортна преднина на бургазлии преди почивката.

През второто полувреме голмайсторът на "Б" група Деян Христов довърши пловдивчани. Той бе намерен непокрит в наказателното поле на Спартак и безпроблемно направи резултата класически.

До края на срещата офанзивните футболисти на Нафтекс пропиляха още няколко изгодни положения, но резултатът остана непроменен.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).